Дамски обувки

Зимна градина

Рокли
В мрачните и студени зимни дни надали има по-приятна гледка от тази на щедро разцъфтели цветя. До същото заключение достигнаха и много от водещите дизайнери при подготовката на актуалните си колекции. Флоралните мотиви са един от най-големите хитове на настоящия моден сезон, превземайки облеклата от всички категории и отличавайки се с подчертана дързост. Превръщането на цветята в част от зимния гардероб обаче трябва да е подчинено на определени правила. Запознайте се с най-важните от тях:

Материята и кройката на дрехите на цветя трябва да е съобразена със сезона. Ленът, коприната и шифонът са отличен избор за лятото, но през зимните месеци ще изглеждате нелепо в тях, с каквито и по-плътни дрехи да сте ги съчетали. Вместо това заложете на облеклата с флорални принтове от памук, вълна, кашмир или кадифе. Дългите ръкави, облите деколтета и разумните дължини допълнително ще балансират пролетно-лятното излъчване на цветята.

Заложете на едри и дръзки флорални принтове. Още по-добре ще е, ако са преливащи се. Помнете, че дребните цветенца нямат място в зимния гардероб. Имайте търпение до пролетта и лятото, когато ще можете да ги носите на воля.

Не се притеснявайте да носите облекла с флорални мотиви в ярки нюанси. Съчетавайте ги обаче с едноцветни - за предпочитане в бяло, сиво, кафяво или бежово. Флоралният топ или пуловер например, е най-добре да съчетаете с пола или панталон в неутрален цвят.

Облеклата на цветя по правило се комбинират отлично с деним. Единственото, което трябва да съобразите, е цветът. Пуловер или топ с флорални мотиви например, би стоял отлично с джинси. Върху роклята на цветя пък можете да сложите вталено сако от деним - ефектът ще е убийствен.

Ако решите да заложите на пола или рокля на цветя, задължително носете плътен тъмен чорапогащник, ботуши или боти до глезените и подходящи горни дрехи - пуловер, сако или жилетка. Панталоните на цветя също е препоръчително да се съчетават с облекла от плътни материи - плетивата са отличен избор.

Не забравяйте аксесоарите. Обемните плътни шалове, елегантните шапки и интересните колани ще направят тоалета, в който присъства дреха на цветя, още по-атрактивен.

Ако бюджетът ви го позволява, не се колебайте да се снабдите с палто на едри цветя. Разбира се, такъв тип връхна дреха не е предназначена за носене всеки ден, а за специални поводи, когато искате да впечатлите околните със стила си. Комбинирайте флоралното палто с едноцветни облекла - запредпочитане в неутрални тонове.

В случай че не се осмелявате да носите дрехи на цветя през зимата, се снабдете с някакъв аксесоар в този принт. Най-практично би било да си купите шал с флорални мотиви, тъй като ще можете да го съчетавате с всякакви облекла - както елегантни, така и по небрежни. На пазара се предлага огромно разнообразие шалове на цветя във всякакви модели и цветове.

Друг вариант е да заложите на чорапогащник на цветя, който ще стои страхотно с поли и рокли в неутрален цвят. Лентата за коса и колието с флорални мотиви пък моментално ще освежат и най-скучния тоалет, придавайки му женственост и закчливост.

Author

Written by Industry

Индустрия онлайн - Промышленность России и Болгарии.

0 коммент.: