Дамски обувки

Вашата нова любима лятна рокля ви очаква

Вашата нова любима лятна рокля ви очаква
Лятото не е пълноценно без разходка по плажа, без горещ купон и без малко по-свежо облекло в офиса. А всичко това е напълно невъзможно без ефекта, който роклята поставя върху дамския силует.

Стартираме с няколко предложения за работното място. Тук, плътта не трябва да се показва много, но след като е топло, поне можете да намалите дължината. Изберете къса рокля в черно с якичка, за да сте все пак в тон с атмосферата и комбинирайте със закачлив гердан или интересни аксесоари за коса.

Парти роклите през този сезон са с напълно обичайна кройка – почти в стил дълъг потник или туника – но за сметка на това украса е разкошна и атрактивна. Лъскавите мотиви са на почит, а големите декори като бродерии, цветя и щампи допълват веселото настроение на сезона.

Тотален хит на пазара за дамски рокли през лято 2014 година ще са анимациите. Представете си ги под всякакви форми и то върху вечерна, ежедневна, а дори и официална рокля. Най-често фонът е бял или черен, но затова пък самата апликация е доста шарена и много цветна.

Сред дългите рокли за сезона се открояват по-обемистите и широки кройки. Те падат тежко, не оставят много от тялото на показ, но затова пък имат особено магнетичен ефект. Почти като екзотична принцеса, вие ще изглеждате просто зашеметяващо с подобен модел. По-бохемските вариации на този дизайн са отличен избор и за работното място, ако то не изисква прекалено строго и официално облекло. Няма да споменаваме, че дългите рокли в ярки нюанси и с големи флорални мотиви са и основният багаж, който трябва да вземете със себе си за морската ви ваканция – както в България, така и в чужбина.

Е, кой модел от всички рокли е вашият модел?

Author

Written by Industry

Индустрия онлайн - Промышленность России и Болгарии.

0 коммент.: